Welkom op de website van Thomas Hegen

uit Smilde

Actie journaal.
Volg hier het verloop van onze acties.

Donderdag 4-6-2020 - De VAM bult, een perfect alternatief voor de Alpe d'Huez.
Vandaag zouden we in Alpe d'Huez zijn en was de officiele koersdag. Helaas is het allemaal anders gelopen zoals bekend. Maar we blijven doorgaan met de acties, om volgend jaar het bultje in Frankrijk alsnog te beklimmen. Nu zijn we met een deel van het team (Marnix, Silvia & Thérèse) zes keer de VAM berg opgefietst. Bijna net zo zwaar 😊.  Dit konden we in onze officiële Alpe dHuZes kleding doen, die teamlid Roel voor ons uit Culemborg had gehaald👍. De trainingskleding is in april al gearriveerd, we kunnen nu het komende jaar dus goed uitgedost op pad.Vrijdag 15-5-2020 
Een geweldige donatie van kledingsponsor WellGear!!!
Op Marcella's werk bij WellGear hebben ze het afgelopen jaar niet stilgezeten en is men met de pet rond geweest. Die pet bleek te klein uiteindelijk, er is een fantastisch bedrag van 4364 euro bij elkaar verzameld! Een fantastisch resultaat.
WellGear bedankt!!!!


Maandag 9-3-2020 - Team training 3 Little Birds
Vandaag het design van onze boven wielerkleding ontvangen van HHSport. Samen met het broek design van Maepa is het een prachtige set geworden. Nu geduldig wachten op de levering...


Zondag 1-3-2020 - Team training 3 Little Birds
Weer op de fiets geklommen volgens ons trainingsschema. De stilstaande molenwieken suggereren anders, maar windkracht 6 was ons deel. Mooie training bij gebrek aan een berg natuurlijk😀.Vrijdag 28-2-2020 - Interview RTV Drenthe '3 Little Birds gaat Torenhoog!'
Vandaag RTV Drenthe over de vloer gehad, voor een item over onze televisietoren actie. We zijn daarvoor ook in de toren geweest. Thomas vond het prachtig, maar het was wel een erg intensieve middag voor hem. De door ons bestelde rolstoeltaxi (NIET Dorenbos maar een ander bedrijf) kwam 25 minuten te vroeg aan en was blijkbaar dubbelgeboekt: Na even gewacht te hebben reed'ie tot onze verbijstering en grote woede voor onze neus weer weg. "Bestel maar weer opnieuw" werd ons nog nageslingerd. De klacht is uiteraard ingediend: 'U ontvangt binnen 6 weken een reactie' meldt de website van OpenbaarVervoer. Fraai staaltje klantvriendelijkheid😡. Om nog op tijd bij de toren te kunnen komen was de enige optie om Thomas in de eigen auto te krijgen. Tot zover durfde Thomas dat nog niet goed aan in verband met de te maken hoek van zijn been, maar nu dus toch maar geprobeerd. En het viel hem reuze mee, zijn been hoefde geen ongewenste hoek te maken. En dat is vooral fijn omdat we daardoor nu met eigen vervoer naar Utrecht voor de aankomende bestralingen kunnen. Ieder nadeel heb z'n voordeel zei een groot voetballer ooit. Maar goed, het was al met al een geslaagde middag en inmiddels stromen de verzoeken voor een ticketverkoop email alert binnen.


Zondag 1-3-2020 - Wijnfles etiketten plakken met Thomas
De wijnen lopen nog steeds als een trein, ze zijn weer verkrijgbaar!!. Thomas zelf hielp met de etiketten dit keer. 


Zaterdag 8-2-2020 - Team training 3 Little Birds
Onze team training van morgen hebben we in verband met code oranje afgelast. Vandaag zijn we in klein comité de VAM berg een paar maal opgefietst, toch wat hoogtemeters gemaakt😄.


Donderdag 6 februari - Team 3 Little Birds gaat Torenhoog!
Ter voorbereiding van onze actie 'Team 3 Little Birds gaat Torenhoog!' zijn we alvast met vertegenwoordigers van eigenaar Cellnex, de gemeente en de brandweer in de toren geweest om één en ander door te nemen. Bezoekers mogen straks alleen in de bovenste grote ring, maar de Cellnex vertegenwoordiger was zo aardig om ons ook een kijkje in de hoogste ring te gunnen, waar de nieuwe mast nu bevestigd is. 


Vrijdag en zaterdag 1 februari - Fiets Disco marathonEen groot succes:  1160 euro opgehaald!!!

Op Vrijdag 17.00 uur trapten Marnix en Marcella de Fiets Disco marathon af!  40 uur non-stop in touw, opgeven was natuurlijk geen optie😄.
En het is een groot succes geworden; 24 uur lang meldden fietsers zich voor een half uur, uur of zelfs 2 uur trappen. Van geoefende spinners tot en met relaxte peddelaars, iedereen kwam opdagen en kon genieten van de gezellige sfeer. Ook aan toeschouwers geen gebrek, zelfs niet in de moeilijke kleine uurtjes! Na afloop konden de calorieën weer wat aangevuld worden met heerlijk vers fruit van
Smilande.

De marathon eindigde met ons lijflied "don't worry about a thing..."  met Thomas uiteraard in het stralende middelpunt! Daarna was het nog gezellig borrelen.

Het was een lange maar gezellige en geslaagde actie en het resultaat is er naar: Er is 1160 euro opgehaald, dit overtrof onze stoutste verwachtingen! Daarom hierbij nogmaals hartelijk dank aan al onze deelnemers, toeschouwers en sponsoren!!!
Tegelijkertijd behaalden we ook onze doelstelling van 25.000 euro, dubbel feest dus. Maar we zijn nog lang niet klaar met actievoeren, dus de doelstelling is inmiddels opgehoogd naar 40.000 euro!!.
U hoort nog van ons🙋‍♂️ .....

Klik hier voor meer foto's (wordt nog verder aangevuld)

Hieronder de lijst met mensen die hebben meegedaan:Zondag 15 december 2019 - Wijnflesetiketten plakken.
De wijn vloeit rijkelijk bij deze actie, dus het is plakken geblazen. Zelfs toen we klaar waren bleef iedereen plakken😄.  Ook geen wonder want het zijn geweldige wijntjes. Bestelt u nog even wat voor de feestdagen?🍷Zaterdag 14 december (& 30 november)  2019 - Knieperties bakken voor onze Alpe d'HuZes actie.
Meer dan 2000 stuks gebakken 😅. De bakkers kunnen geen kniepertie meer zien, help ze er dus snel van af!


Zaterdag 14 december 2019 - Cheque ontvangen van Smilde '94.

Op vrijdagavond 13 december heeft Smilde '94 een kerstbingo gehouden, waarbij de opbrengst ten goede kwam aan Team 3 Little Birds. De opbrengst kwam mede tot stand door een bijdrage van Jumbo Pepping in Smilde. We zijn enorm blij met dit grote bedrag en onze speciale dank gaat uit naar Erik Blomsma van Smilde '94!

Een artikel in de Krant van Midden-Drenthe is hier te vinden.


Zaterdag 7 & 8 december 2019 - Stand op Kerstmarkt Tuincentrum Bodenstaff.

De kerstmarkt werd goed bezocht. Er is weer veel verkocht door team 3 Little Birds. Voor het eerst vergezeld van de logo's van onze sponsoren. Aanmelden als bedrijfssponsor kan via deze link.Woensdag 20 & 21 november 2019 - Stand op Ladies Only fair bij Stoer in Wonen / HoutGemaakt.
Goede zaken gedaan voor Alpe d''HuZes!😀Vrijdag 15 november 2019 - Stand op Tuincentrum Bodenstaff.
Met dank aan Smilande voor het beschikbaar stellen van hun tafel.