Welkom op de website van Thomas Hegen

uit Smilde

 

Dagblad van het Noorden  08-02-2020

Leading the way in Intelligent Transportation Systems.
De beste voetbalclub van Smilde en omstreken!
Verwater Industrial Services biedt een totaalpakket aan diensten, waaronder engineering, realisatie, onderhoud, industriële automatisering, onderhoud mechanisch en Elektro & Instrumentatie, de revisie van kleppen en afsluiters, project management, inspecties, calibraties, testen, continue verbetering van de productieprocessen en projecten.
Béyonit is een full service merkactivatiebureau dat bedrijven beter laat presteren.
Van het leveren van een thuiswerkplek voor uw bedrijf aan huis of een complete kantoorinrichting voor uw medewerkers. Van advies tot realisatie heeft u 1 aanspreekpunt. Alles op het gebied van kantoorinrichting bent u bij Schreuder kantoormeubelen aan het juiste adres.
Op zoek naar een bruisende school? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij willen je opleiden tot een wereldburger die klaar is voor een vervolgopleiding en voor de samenleving. Welke ambities, dromen en verwachtingen jij ook hebt: we helpen je graag om ze waar te maken!
Wij bieden u de mogeijkheid om uw sport - en/of bedrijfskleding geheel in uw eigen stijl te (laten) ontwerpen. Daarnaast kunnen wij kleding bedrukken met enkelkleurige folie of full-color transfers.
De prachtige Drentse omgeving is het stijlvolle decor van dit unieke vakantieresort. Fraaie boerderijen bieden hier een bijzonder onderkomen. Op Hof van Saksen ontbreekt het u aan niets. Alles is er binnen handbereik om in alle rust van een exclusieve vakantie te genieten en in alle accommodaties en hoofdgebouwen is gratis wifi aanwezig. Niet zomaar even eropuit, maar een buitengewone vakantiebeleving op het hoogste niveau.
Koninklijke Philips N.V. is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg.
De beste schilder van Smilde en omstreken. Voor binnen en buiten schilderwerken en glaszetten.


Heikoop Optiek is een moderne optiekzaak in hartje Smilde met een eigen innovatieve visie.
In jouw Jumbo kun je prettig en vlot winkelen en je hebt een grote keuze uit lekkere, verse en gezonde producten.
Smart Fit biedt jou de beste fitnessapparatuur, groepslessen (zowel live als virtual), een grote Bootcamp area, lounge, gratis lockers en gratis douches!
In Lionsclubs werken mensen uit de lokale gemeenschap op vriendschappelijke en vrijwillige basis samen om hulp te bieden daar waar dat nodig is. Primair voor de lokale gemeenschap, maar daarnaast via de overkoepelende organisatie Lionsclubs International ook vaak voor hulpverlening elders in de wereld.
Grafisch ontwerpbureau met focus op een sterke visuele communicatie en een stijlvolle vormgeving.
Uw aannemer sinds 1932. Van omvangrijke bouwprojecten in de industrie tot het bouwen en verbouwen van particuliere woningen.
Fysiosmilde staat voor: Fysiotherapiepraktijk Betsema & Stroetinga. De grondgedachte van onze praktijk is het benaderen van de mens als geheel: zowel het lichamelijke als psychosociale aspect is belangrijk.
In onze boerderijwinkel kunt u aardappelen, groenten, fruit, sappen en tal van andere producten kopen. Aardappelen, groenten en fruit(sappen), veel producten komen rechtstreeks van de boer. Verser kan niet!
Bij Daelmans zijn we ontzettend gek van stroopwafels. Het is onze passie! Daarom maken we iedere dag met veel plezier de allerlekkerste Daelmans stroopwafels.

 


The WellGear Group services the petroleum, geothermal, salt cavern, gas storage and natural gas industries with snubbing, workover and Well control services with a focus on innovation and excellence.
SOMCOM is een computer- en telecombedrijf waar het net even anders gaat. Bij ons staat persoonlijk contact en maatwerk namelijk nog écht hoog in het vaandel.
Zoer Techniek is specialist in CNC draaien, CNC frezen en lasergraveren van metaal- en kunststofproducten.
ij geloven in een circulaire economie! Daarom bieden wij naast ons assortiment nieuwe kantoorinrichting ook kantoormeubelen aan voor hergebruik.
FuturumShop.nl is dé grootste online shop voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad.
Allround bouwbedrijf met oog voor detail Bouwbedrijf Sterenborg in Onstwedde is een allround bouwbedrijf met oog voor detail.
Praktijk DeBeweegFysio heeft voor ogen, samen met u, er voor te zorgen dat bewegen prettig en normaal wordt en blijft.
P. de Vries Installatietechnieken BV is een dynamisch bedrijf en opereert voornamelijk in de Noordelijke provincies, met Leeuwarden als thuisbasis. Wij bieden u een team van professionele, gemotiveerde en gecertificeerde medewerkers die thuis zijn op alle installatiegebieden.
Wil je het beste uit jezelf halen, je fit en energiek voelen? Kom dan sporten bij Moves4U. Sport je het liefst individueel, of motiveert het juist om samen met anderen te trainen? Het kan hier allemaal!
HHsport - De (team) sportspeciaalzaak. Bij uitstek de specialist op het gebied van sportkleding, sportschoenen en sportartikelen.


Hallo bezoeker!

Mijn naam is Thomas Hegen. Ik  ben 14 jaar oud en woon in Smilde, dat ligt onder Assen. Ik heb een zusje, Robin (9) en een zus, Sanne (18).


In augustus 2019 is bij mij een kwaadaardige tumor in het rechter bovenbeen vastgesteld, een zogenaamd Ewing sarcoom. Als gevolg van deze tumor heb ik mijn heup gebroken. Ik word in het Prinses Maxima Centrum in Utrecht behandeld. Dit is een centrum dat speciaal is opgericht voor kinderen met kanker. 


Op deze website houden ik en mijn ouders iedereen op de hoogte hoe het met mij gaat en wat er nog meer gebeurd:

In Sponsor werving staat hoe bedrijven en ondernemingen sponsor kunnen worden van onze Alpe d'HuZes deelname.

In Onze sponsoren staan de sponsoren van onze Alpe d'HuZes deelname. Hier staat ook hoe je zelf sponsor kunt worden.

In het Dagboek houden mijn ouders bij hoe de behandeling verloopt. 
In Thomas' Pagina zet ik mijn eigen dingen die ik zelf wil delen, dat kan van alles zijn.

In Informatief vind je allerlei achtergrondinformatie.

In Webshop 3 Little Birds vind je al onze artikelen die wij verkopen voor onze Alpe dHuZes actie. 

In Alpe DHuZes sponsor acties staan de sponsor acties die we organiseren. Met deze acties willen we geld inzamelen voor Alpe d'HuZes: Op 4 juni 2020 gaan we met een team van 10 mensen meedoen aan de Alpe d'HuZes, een idee van mijn zus Sanne. Ons team heet 3 Little Birds. Ik kan dan nog niet meedoen, maar ben wel de team captain.

In Actie journaal kun je lezen hoe onze acties verlopen. 

In het Gastenboek kun je een reactie achter laten, dat vinden we erg leuk om te lezen!

Tot slot zie je hieronder ons Alpe d'HuZes logo gemaakt door oom Jitze (als je op het logo klikt kom je op de site van 3 Little Birds).