Welkom op de website van Thomas Hegen

uit Smilde

Sponsoren 

Met dank aan onze hoofdsponsoren (klik op het logo voor de website)

Leading the way in Intelligent Transportation Systems
De beste voetbalclub van Smilde en omstreken!
Béyonit is een full service merkactivatiebureau dat bedrijven beter laat presteren.
Grafisch ontwerpbureau met focus op een sterke visuele communicatie en een stijlvolle vormgeving.
Verwater Industrial Services biedt een totaalpakket aan diensten, waaronder engineering, realisatie, onderhoud, industriële automatisering, onderhoud mechanisch en Elektro & Instrumentatie, de revisie van kleppen en afsluiters, project management, inspecties, calibraties, testen, continue verbetering van de productieprocessen en projecten.
In Lionsclubs werken mensen uit de lokale gemeenschap op vriendschappelijke en vrijwillige basis samen om hulp te bieden daar waar dat nodig is. Primair voor de lokale gemeenschap, maar daarnaast via de overkoepelende organisatie Lionsclubs International ook vaak voor hulpverlening elders in de wereld.
Smart Fit biedt jou de beste fitnessapparatuur, groepslessen (zowel live als virtual), een grote Bootcamp area, lounge, gratis lockers en gratis douches!Heikoop Optiek is een moderne optiekzaak in hartje Smilde met een eigen innovatieve visie.
The WellGear Group services the petroleum, geothermal, salt cavern, gas storage and natural gas industries with snubbing, workover and Well control services with a focus on innovation and excellence.
SOMCOM is een computer- en telecombedrijf waar het net even anders gaat. Bij ons staat persoonlijk contact en maatwerk namelijk nog écht hoog in het vaandel.
Zoer Techniek is specialist in CNC draaien, CNC frezen en lasergraveren van metaal- en kunststofproducten.
In jouw Jumbo kun je prettig en vlot winkelen en je hebt een grote keuze uit lekkere, verse en gezonde producten.
Op zoek naar een bruisende school? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij willen je opleiden tot een wereldburger die klaar is voor een vervolgopleiding en voor de samenleving. Welke ambities, dromen en verwachtingen jij ook hebt: we helpen je graag om ze waar te maken!
Wij bieden u de mogeijkheid om uw sport - en/of bedrijfskleding geheel in uw eigen stijl te (laten) ontwerpen. Daarnaast kunnen wij kleding bedrukken met enkelkleurige folie of full-color transfers.Met dank aan onze sponsoren (klik op het logo voor de website)

Praktijk DeBeweegFysio heeft voor ogen, samen met u, er voor te zorgen dat bewegen prettig en normaal wordt en blijft.
Uw aannemer sinds 1932. Van omvangrijke bouwprojecten in de industrie tot het bouwen en verbouwen van particuliere woningen.
Allround bouwbedrijf met oog voor detail Bouwbedrijf Sterenborg in Onstwedde is een allround bouwbedrijf met oog voor detail.
Koninklijke Philips N.V. is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg.


Bij Daelmans zijn we ontzettend gek van stroopwafels. Het is onze passie! Daarom maken we iedere dag met veel plezier de allerlekkerste Daelmans stroopwafels.
De prachtige Drentse omgeving is het stijlvolle decor van dit unieke vakantieresort. Fraaie boerderijen bieden hier een bijzonder onderkomen. Op Hof van Saksen ontbreekt het u aan niets. Alles is er binnen handbereik om in alle rust van een exclusieve vakantie te genieten en in alle accommodaties en hoofdgebouwen is gratis wifi aanwezig. Niet zomaar even eropuit, maar een buitengewone vakantiebeleving op het hoogste niveau.
FuturumShop.nl is dé grootste online shop voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad.
P. de Vries Installatietechnieken BV is een dynamisch bedrijf en opereert voornamelijk in de Noordelijke provincies, met Leeuwarden als thuisbasis. Wij bieden u een team van professionele, gemotiveerde en gecertificeerde medewerkers die thuis zijn op alle installatiegebieden. 

De beste schilder van Smilde en omstreken. Voor binnen en buiten schilderwerken en glaszetten.
Van het leveren van een thuiswerkplek voor uw bedrijf aan huis of een complete kantoorinrichting voor uw medewerkers. Van advies tot realisatie heeft u 1 aanspreekpunt. Alles op het gebied van kantoorinrichting bent u bij Schreuder kantoormeubelen aan het juiste adres.
In onze boerderijwinkel kunt u aardappelen, groenten, fruit, sappen en tal van andere producten kopen. Aardappelen, groenten en fruit(sappen), veel producten komen rechtstreeks van de boer. Verser kan niet!
Fysiosmilde staat voor: Fysiotherapiepraktijk Betsema & Stroetinga. De grondgedachte van onze praktijk is het benaderen van de mens als geheel: zowel het lichamelijke als psychosociale aspect is belangrijk.
HHsport - De (team) sportspeciaalzaak. Bij uitstek de specialist op het gebied van sportkleding, sportschoenen en sportartikelen.
Wil je het beste uit jezelf halen, je fit en energiek voelen? Kom dan sporten bij Moves4U. Sport je het liefst individueel, of motiveert het juist om samen met anderen te trainen? Het kan hier allemaal.Met dank aan de steun van de overige organisaties