Welkom op de website van Thomas Hegen

uit Smilde

Thomas' Pagina
Dit is mijn persoonlijke pagina.

Woensdag 29 juli 2020
Van Paul en Marcel van Maepa kreeg ik een heel mooi shirt. Het is een kruising van een Smilde'94 voetbal shirt en onze 3 Little Birds shirts.


Woensdag 15 juli 2020
Afgelopen week gingen we een paar dagen naar het Duitse waddeneiland Borkum, dat ligt boven Groningen. Op 15 juli vertrokken we naar Eemshaven om vanaf daar een boottocht van 50 minuten richting Borkum te maken. Onderweg naar de boot leek het erop dat we de komende dagen alleen maar slecht weer zouden krijgen, het regende keihard! Maar gelukkig was het alweer droog toen we in Eemshaven aankwamen en het heeft daarna ook niet meer geregend, gelukkig! Toen we in Borkum aankwamen moesten we nog met een klein treintje richting ons hotel. Toen we eenmaal aankwamen hebben we onze koffers uitgepakt en zijn we in het restaurant van het hotel nog wat gaan eten en drinken. Daarna zijn we langs het strand gaan wandelen en probeerde Robin nog om te vliegeren, helaas lukte dat niet. Die avond hebben we nog lekker gegeten in een Italiaans restaurant en hebben we in de bar van het hotel nog wat gedronken.

Op dag 2 zijn we eerst met z’n allen naar het zwembad van het hotel gegaan om vervolgens weer langs de boulevard te gaan wandelen. Ook werd ik met mijn rolstoel het strand opgetrokken om weer wat te kunnen vliegeren maar blijkbaar mocht je op het stukje waar wij zaten niet vliegeren, daar is een ander stuk strand speciaal voor bedoeld dus toen zijn we daar gaan vliegeren. Na een heel erg hobbelig pad wist ik weer op het strand te komen en konden we weer vliegeren. Nu wel succes want de vlieger kwam een paar keer aardig de lucht in! Daarna hebben we nog een ijsje gegeten en zat de dag er weer op!

Op de laatste dag begonnen we weer met het wandelen langs de boulevard tot ons oog viel op een zogeheten ‘Solar-scooter’. Dit is een klein wagentje die op zonne-energie rijdt en die je via een joystick kunt besturen. Die hebben we voor 2 uur gehuurd. Het was een fantastisch ding! Ik kwam ontzettend makkelijk het strand op en mijn ouders hoefden me nu eens een keer niet te duwen! We hebben een vrij lang stuk over het strand gewandeld tot we na 2 uur de wagen weer ingeleverd hebben. Toen zijn we nog weer even in het hotel wezen uitrusten en ging Robin naar het zwembad. Die avond hebben we weer bij een restaurant gegeten om vervolgens nog een avondwandeling langs de boulevard te maken. Toen het al zo’n 23 uur was hebben we nog een ijsje gehaald. We hadden geluk want de ijskraam ging na ons dicht, en we hebben daarna nog wat in de bar gedronken om vervolgens te gaan slapen. Onze mini-vakantie op Borkum zat erop! Ik vond het ontzettend gezellig en zou het graag, in andere omstandigheden, weer over willen doen! Donderdag 5 december 2019
We kunnen nu ook thuis een PET scan maken 😀.


Maandag 11 november 2019

Mijn klasgenoten Dylan, Kilian en Rohan hebben 91 euro met statiegeld flessen opgehaald voor ons Alpe d'HuZes team!!

Vrijdag 8 november 2019

Vandaag gewandeld met buurman Koos.

Zaterdag 2 november 2019

Gekregen van onze buren in Cambridge, een shirt en muts van Cambridge United. Ik volg CU op Instagram. 

Vrijdag 1 november 2019

 

Eindelijk weer eens in iets anders dan rolstoel of bed!Volgens mij hebben we al bijna 200 kaarten!!Donderdag 31 oktober 2019

Van Lex Dikkerboom gekregen!

Zondag 27 oktober 2019

Van Eric en Ansella heb ik vanmiddag 3 maanden Ziggo Sport gekregen. Ik kan nu de komende Formule 1 races en voetbal live zien. Ik ben er heel blij mee!


Mijn vader geeft sinds gisteren de trombose spuitjes. Het is mij meegevallen :)


Vanmiddag kreeg ik bezoek van mijn klasgenoten Dylan en Rohan. Was erg leuk!Vrijdag 25 oktober 2019

Deze muts, met 3 little birds, heeft Annelien Grit voor mij gemaakt. Ik ben er heel blij mee!


Grappige foto van Pip.